alumiinirakenteet

ovet, ikkunat, suihkuseinät ja paljon muuta alumiinista.

monipuolisesti alumiinista

Tuotevalikoimaamme kuuluvat alumiinirakenteiset mm. ovet ja ikkunat, julkisivut, katot, väliseinät, suihkuseinät, terassi- ja parvekelasitukset sekä alumiinikehysovet. Alumiini sopii hyvin niin ulko- kuin sisäkäyttöönkin ja on ihanteellinen varsinkin kosteisiin tiloihin. Sisustukseen se antaa raikkaan modernin säväyksen. Erityisen suosion ovat viime aikoina saavuttaneet keittiöissä ja kylpyhuoneissa käytetyt alumiinikehysovet sekä alumiini-lasi rakenteiset väliseinät.

alumiiniovet

Alumiiniovet luovat rakennukselle huolitellun ja arvokkaan ulkoasun sekä erittäin hyvän suojan kylmyyttä ja kosteutta vastaan. Trendikkyyden ja kestävyyden lisäksi oviemme tärkeisiin ominaisuuksiin kuuluu myös helppohoitoisuus. Valmistamme alumiiniovia asiakkaidemme toiveiden mukaisesti mittatilaustyönä kaikilla RAL-värikartan väreillä.

Ulko-ovemme valmistetaan Purson LK 78 -rakenteesta, joka on helposti liitettävissä julkisivurakenteisiin. Laseina käytetään 2- tai 3-kertaisia eristyslasi elementtejä, joita on saatavilla kaikilla lasimallistomme tuotteilla. Alumiinirakenteisten väliovien valmistuksessa käytämme Purson lämpökatkottomia P50 -sarjan profiileja. Mieleisesi lasin voit valita lasimallistostamme.
.

peilit aluminikehikolla

Peilit, joiden taustalla on alumiinikehikko, ovat saavuttaneet suuren suosion. Kokonaisuus on näyttävä ja helppo asentaa. Peilin takana olevaan alumiinikehikkoon voidaan liittää myös valaisin ja, jos peilin taakse kaiverretaan tai hiekkapuhalletaan aukot, valo kuultaa aukoista kauniisti ja tasaisesti peilin läpi. Alumiinikehikollisia peilejä käytetään pääosin kylpyhuoneissa, mutta viime aikoina ne ovat vallanneet itselleen tilaa myös muussa sisustuksessa.

alumiinikehysovet

Alumiinikehysovet valmistetaan anodisoidusta luonnonvärisestä ovikehysprofiilista, johon voidaan yhdistää mikä tahansa lasivalikoimamme laseista.
Alumiinikehysovet voivat olla sivu- ala- tai yläsaranoituja, lisävarusteena niihin voidaan laittaa myös kaasujousi. Teemme myös poraukset asiakkaan haluamalle vetimelle tarpeen mukaan.

lasi-kolmio | alumiinin asiantuntija

Kun haluat laatua ja varman toimittajan tilauksellesi niin Lasi-Kolmio on luotettava kumppanisi.

lasi-kolmio oy

jo vuodesta 1980.

Lasin, peilin ja alumiinirakenteiden valmistuksen ammattilainen.

Aukioloajat

Arkisin

07.30 -16.00

Yhteystiedot

Puh

+358 6 2345600

Sähköposti

lasikolmio@lasikolmio.fi
alumiini@lasikolmio.fi

Sijainti

Nikkarinkuja 7
61800, Kauhajoki, Suomi Finland.