Lasit

Laatu | monipuolisuus | asennuspalvelu
Pyydä tarjous

Kattava lasi valikoima

Tuotevalikoimaamme kuuluvat kaikki tasolasista valmistettavat tuotteet. Valmistamme mm. Lasihyllyt, Lasiovet, Lasiseinät, Ikkunalasit, Peilit, Eristyslasit, Pöydänkannet, Autojen- ja koneiden lasit, Laminoidut lasit, Karkaistut lasit sekä tulenkestävät lasit. Valmistamme lasit aina mittatilaustyönä. Kirkasta tasolasia on saatavilla 2-15 mm paksuuksina.

Sävylasit

Sävylaseilla tarkoitetaan läpivärjättyä tasolasia. Niillä on näyttävän ulkonäkönsä lisäksi muitakin hyödyllisiä ominaisuuksia: ikkunoissa se estävät haitallista UV-säteilyä tunkeutumasta kotiisi. Sävylaseja on saatavana sekä harmaana ”savulasina” että ruskean sävyisenä ”pronssilasina” 4mm, 6mm ja 8mm paksuisina

Kuviolasit

Kuviolaseissa on kohokuvioitu pinta, valmistetaan valssaamalla kuumaan lasipintaan valmistuksen yhteydessä. Niitä on saatavissa monina eri kuvioina, enemmän tai vähemmän läpikuultavina. Kuviolaseja käytetään yleisesti esimerkiksi ovissa, kalusteissa ja suihkuseinissä antamaan näkösuojaa ja yksilöllisyyttä. Kuviolaseja voidaan käsitellä tasolasin tapaan ja niiden käyttö on mahdollista myös eristyslasielementeissä. Varastostamme löytyy laaja valikoima erilaisia kuviolaseja.

Etsattu lasi

Kutsutaan myös nimellä maitolasi tai satiinilasi. Etsattu lasi on yksi sisustuksen kuumimmista trendeistä. Se on läpikuultavaa ja sillä on erittäin korkea valonläpäisy. Etsattu lasi syntyy hapottamalla kirkasta lasia. Tämän tekniikan ansiosta lasi pysyy helppohoitoisena. Kirkasta (valkoista) etsattua lasia on saatavissa 4mm, 6mm, 8mm, ja 10mm paksuisena. Muita värivaihtoehtoja on tarjolla sininen ja vihreä (4mm).

Taustamaalatut lasit

Taustamaalattua lasia käytetään yleisesti sisustuksessa, muun muassa kalusteovissa, liukuovissa ja kaapistojen välitiloissa. Lasi on läpinäkymätön. Varastossamme seuraavat sävyt: Harmaa, Valkoinen, Musta, Punainen, Sininenovissa, kalusteissa ja suihkuseinissä antamaan näkösuojaa ja yksilöllisyyttä. Kuviolaseja voidaan käsitellä tasolasin tapaan ja niiden käyttö on mahdollista myös eristyslasielementeissä. Varastostamme löytyy laaja valikoima erilaisia kuviolaseja.

Turvalasit

Laminoitu lasi koostuu kahdesta lasista, joiden välissä on polyvinyyliburyraalikalvo. Laminoitu lasi on turvallista; vaikka lasin kestävyys ei laminoimalla lisäänny, antaa laminoitu lasi suojan vielä rikkouduttuaankin, sillä lasisirpaleet pysyvät kiinni elastisessa kalvossa.

Karkaistussa lasissa on 5-kertainen iskunkestävyys karkaisemattomaan lasiin nähden. Se kestää myös paremmin kuumuutta. Karkaistu lasi valmistetaan lämmittämällä lasi ensin 600o-650oC, jonka jälkeen se jäähdytetään nopeasti ja pintaosaan jää pysyvä jännitys.
Luonnollisesti karkaistukin lasi voi rikkoutua. Tällöin se murenee pieniksi muruiksi, joilla ei ole tavalliselle ominaista leikkaavan terävää reunaa. Karkaisu ei muuta lasin valonläpäisyä eikä läpinäkyvyyttä.

Lähes kaikkia laseja voidaan karkaista lukuun ottamatta peiliä ja taustamaalattuja laseja. Näistä voidaan tehdä turvallisia taakse liimattavalla turvakalvolla.8mm, ja 10mm paksuisena. Muita värivaihtoehtoja on tarjolla sininen ja vihreä (4mm).

eristyslasit (lämpölasit)

Eristyslasi on lasielementti, jossa kaksi tai useampia lasilevyjä on liitetty ilmatiiviisti toisiinsa pitäen kosteuden välitilan ulkopuolella. Lasien välitiloissa voidaan ilman asemesta käyttää myös muita kaasuja, kuten argonia, parantamaan lasin lämmön- tai ääneneristävyyttä. Lämmöneristävyyttä voidaan parantaa myös käyttämällä selektiivilasia.

Eristyslaseihin käytettävissä on kaikki lasimallistomme lasivaihtoehdot. Viime aikoina suuren suosion ovat saavuttaneet elementit, joihin liitetään kaiverrettu lasi. Kaiverrus eristyslasielementissä lisää rakennuksen persoonallisuutta ja voi yhdistää sisustuksessa käytetyt kuviot myös julkisivuun. Valmistamme eristyslasit mittatilaustyönä.

Palolasit

Palonsuojalasin valinnan määrää paloluokitus. Erilaiset silikaattigeelilasit täyttävät vaatimukset aina paloluokkaan EI 120 asti.

Erikoislasit

Keraaminen eli tulenkestävä lasi – Käytetään mm. takkojen ja kiukaiden luukuissa. Piilopeili mahdollistaa lasin läpinäkemisen ainoastaan toiselta puolelta, mikäli valaistusolosuhteet tarkkailtavan ja tarkkailijan välillä ovat vähintään 7:1. Taululasi on 2mm paksua heijastamatonta mattalasia.

Erikoiskirkkaasta lasista on poistettu rauta oksideja. Rauta aiheuttaa tavallisessa lasissa viherrystä ja rautaoksidivapaassa lasissa on viherrys siis vähennetty minimiin.
Eristyslaseihin käytettävissä on kaikki lasimallistomme lasivaihtoehdot. Viime aikoina suuren suosion ovat saavuttaneet elementit, joihin liitetään kaiverrettu lasi. Kaiverrus eristyslasielementissä lisää rakennuksen persoonallisuutta ja voi yhdistää sisustuksessa käytetyt kuviot myös julkisivuun. Valmistamme eristyslasit mittatilaustyönä. Alla kuva tavallisen lasin ja rautaoksidivapaa lasin erosta.

Lasitusasioissa teitä palvelee lasi-kolmio.

Laatu, toimintavarmuus ja asiakaslähtöisyys ovat toiminnallemme keskeisiä periaatteita. Kun haluat ammattilaiset lastitusprojektillesi ota rohkeasti yhteyttä.

lasi-kolmio oy

jo vuodesta 1980.

Lasin, peilin ja alumiinirakenteiden valmistuksen ammattilainen.

Aukioloajat

Arkisin

07.30 -16.00

Yhteystiedot

Puh

+358 6 2345600

Sähköposti

lasikolmio@lasikolmio.fi
alumiini@lasikolmio.fi

Sijainti

Nikkarinkuja 7
61800, Kauhajoki, Suomi Finland.