peilit

teetä mieleisesi peili lasikolmiolla

peilit mittatilaustyönä

Teemme laadukkaat peilit mittatilaustyönä yhdestä kappaleesta aina sarjatuotantoon asti. Meillä on kattava lasin ja peilin työstö mahdollisuudet joihin kuuluvat: turvakalvoitus, fasettihonta, hiekkapuhallus. CNC -työstöt mahdollistavat kaiverruksen ja muotohionnan peiliin. Peili valikoimamme on laaja. Kirkkaasta peilistä löytyy paksuudet 3mm, 4mm, 6mm. Erikoistuotteena meiltä löytyy erikoiskirkas peili ja sävypeilit pronssi ja harmaa, joissa paksuus on 4mm. Näin takaamme parhaan mahdollisuuden saada juuri sinulle sopiva peili.

peilit alumiinikehikolla

Peilit, joiden taustalla on alumiinikehikko, ovat saavuttaneet suuren suosion. Kokonaisuus on näyttävä ja helppo asentaa. Peilin takana olevaan alumiinikehikkoon voidaan liittää myös valaisin ja, jos peilin taakse kaiverretaan tai hiekkapuhalletaan aukot, valo kuultaa aukoista kauniisti ja tasaisesti peilin läpi. Alumiinikehikollisia peilejä käytetään pääosin kylpyhuoneissa, mutta viime aikoina ne ovat vallanneet itselleen tilaa myös muussa sisustuksessa.

peililiukuovet

Liukuovilla saadaan toimivia säilytysratkaisuja. Huoneiden seinäsyvennyksistä saadaan liukuovien avulla luontevasti säilytystilaa lattiasta kattoon saakka ja peiliovet antavat tilantuntua ja valoa ahtaaseenkin tilaan. Valmistamme laadukkaat ja toimintavarmat liukuovet asiakkaan haluamiin kaapistojen tai seinäsyvennyksien aukko-mittoihin. Metallirunkoiset kuulalaakeroidut pyörästöt takaavat oven optimaalisen toimivuuden ja kevyen liukuvuuden.

Olisiko tarvetta räätälöidylle peiliratkaisulle?

 Oli se sitten yksittäinen peili taikka useampi – Me teemme peilit mittatilaustyönä aina yksittäisestä kappaleesta sarjatuotantoon.

lasi-kolmio oy

jo vuodesta 1980.

Lasin, peilin ja alumiinirakenteiden valmistuksen ammattilainen.

Aukioloajat

Arkisin

07.30 -16.00

Yhteystiedot

Puh

+358 6 2345600

Sähköposti

lasikolmio@lasikolmio.fi
alumiini@lasikolmio.fi

Sijainti

Nikkarinkuja 7
61800, Kauhajoki, Suomi Finland.